fredag 4. september 2009

Gleder seg..

I morgen skal jeg til Oslo, og i spektrum for å se på MGP jr. Maren, mitt søskenbarn er nemlig deltager så jeg skal heie for harde livet. Du kommer til å gjøre det helt supert Maren, det er jeg 100 % sikker på. Så, gleder meg veldig til å se hun står der oppe forran så mange mennesker. Det blir virkelig spennende. Ønsker deg såfall masse, masse lykke til Maren.



Meg og Maren på "Maren Hill" i Tyrkia <3

Og så over til noe helt anna. Sorry for enormt lite blogging Kristine, men har rett og slett ikke hatt tid. Dagene går i skole, skole, skole, skole, jobbing og henging. Skolen er tøff, skikkelig tøff må jeg få lov til å si. Allerede analysert 5 historier og hatt drøssevis med lekser. Valgt en novelle nå også, som jeg skal ha lest til jul. Den heter: "Lord of the fiels" og skal vist være veldig spennede da. Utenom novellen så har jeg valgt ut, sammen med to andre i klassa en short story som vi skal ha muntlig fremføring av, for å i det hele tatt å få lov til å ta eksamen til jul. Den historien vi valgte heter: "Neighbour Rosicky", ikke begynt på den enda men har ikke fremføringen før i oktober en gang, 21 eller noe om jeg husker riktig.

Så, utenom skole så driver jeg med søknaden til London. Er utrolig mye shit jeg må igjennom. Først så må jeg få tak i en referanse, på engelsk. Noe jeg har kontakten Arniboy om, men ikke fått svar. Så må jeg skrive en evig lang og teit motivasjonssøknad på engelsk. Takk til Across The Pound som hjelper meg med oppbyggingen. Og, så kommer vi til det værste. Siden jeg fikk 3, av den stygge læreren i engelsk da jeg gikk ut påbygging så MÅ jeg ta en sånn engelsk test med 6,0 for å få å bli en mulig student i London. Denne testen, har jeg funnet ut, at ikke bare er bare bare. Den varer i 4,5 timer og skal igjennom muntlig høring, lesing med 40 oppgaver +++ og det koster meg 2000 kroner. Jævla drit!! Jeg som liksom går engelsk årstudium for å klare sånne tester osv. MEN! Testen må tas i oktober for å være tidligst mulig ute, så jeg må si jeg sliter litt. Betale 2000 kroner for noe som er livsviktig, og som jeg tror jeg kommer til å stryke i, siden engelsken min ikke akkurat er den beste. Stryker jeg der, går London og drømmene mine til helvete. Baah!!

I dag er det 4 august også, så jeg må la min kjære vakre venn få heder og ære. Gratulerer så kjempe masse med dagen snuppis. 20 hele år. WEHU!! Veldig, veldig glad i deg og feir med måte.


Hipp hipp hurra