lørdag 30. januar 2010

Ansiktsmaske

Føles herlig å være ferdig med arbeid og ha en dag fri før åtte nye timer venter meg. Når jeg kom tilbake til Hamar for noen timer siden var det første jeg gjorde å fjerne ALL sminke og sette på meg en ansiktsmaske. Det føltes så utrolig godt etter mange tunge timer med sminke. Aldri før følt at det skulle være så godt å la huden få puste.


I går etter jobb møtte jeg forresten Linda og Tommy. Vi drog på premieren på den Morgan filmen, som jeg synes var veldig morsom. Verdt å se, for all del. Så sov jeg hos de etterpå. Nå er jeg tilbake her på hamar og tenkte jeg skulle se boot camp i kveld da planene jeg egentlig hadde gikk kjeis. Snakkast.

Hals.sår

Jeg var syk i forige uke pga. hovene mandler. Det er den nest værste syk sykdommen jeg vet om. Den værste er oppkast. Så ja, da vet dere det. Uansett, det jeg skulle frem til var at det er jo bare kos å være sjuk (på en måte) når kjæresten kommer til dørs med 5 pk halselinser, fotoblad og colabokser. Jeg har verdens beste kjæreste. Takket være han orka jeg å være syk i noen dager til.