lørdag 26. desember 2009

Super Mario Bross Wii?

Da er vi langt utti jula og min lille ferie. Det har allerede gått 4/6 dager og på mandag skal jeg på jobb igjen. Blir litt godt å bli ferdig med jula, hehe.. Eller nei, ikke jula men ferien. Kjenner jeg blir slapp og trøtt av å ikke gjøre så veldig mye, selv om det er enormt godt å være hjemme hos a mor og være med kjæresten sin. Jeg og Bård har runda det fantastiske nye Mario Bross Wii som han fikk av meg i julegave. Ble ferdig med hele for sånn ca 2 timer siden. Jeg ble hekta, rett og slett.

Må ikke glemme å si at jeg har hatt en fantastisk jul. Vært utrolig godt og hatt det kjempe fint. Dessuten var nissene i år utrolig snille mot meg siden de gidde meg så fantastiske gaver. Kommer bilder senere, da jeg fåt lagt inn resten av bildene av noen av gavene mine. Takk til alle sammen for de fantastiske gavene.

I morgen drar jeg og Bård til Lillehammer, jeg til Raufoss hos pappa og Bård til Torpa hos sin far og bror. På mandag skal jeg jobbe, bytte litt, handle litt og hjem til pappa igjen. Så resten av romjula vet jeg ikke helt, men skal på middag hos Svigermor Haldis en gang vet jeg, og være hos pappa. Og på nyttårsaften skal vi til Linda og Tommy. Det blir kos vet du. Selv om det ikke blir såå mye raketter i år som før. Vi går inn i 2010, hva skal man si? Tjuge ti eller to tusen og ti , jeg stemmer for tjuge ti selv om Bård sier: "Vi er ikke svensker eller da" Hva mener du?

Får legge opp noen bilder da, av julen. Så kommer det flere senere:

Ufokusert bilde men pointe komme frem, tre katter og en hund i samme seng.


Fine juletre, fine gaver.


Juledesserten pågår.

Ha en fortsatt fantastisk jul folkens.