onsdag 21. oktober 2009

Tiden flyr..

Jeg synes dagene og ukene går så ekstremt fort, imorra er det siste dag på skolen før vi har 2 uker fri fordi de andre skal på klassetur til York. Hele fem stykker meldte seg på den turen, stakkars lærer. Men, jeg får ikke mye fri. Blir litt missunelig på de som sier: "2 uker med deiging".  Jeg skal nemlig jobbe hver eneste dag i de to ukene, utenom søndagene. Blir penger da. Det er det jeg tenker på, og det holder motet oppe. Eller nei, jeg liker meg veldig godt på HM egentlig. Kan i grunn si jeg elsker jobben min, så langt. Og i løpet av de to ukene skal jeg også ha lest to bøker: "To kill a mockingbird" og "Lord Of The Flies" + lese "Neigbour Rosicky da jeg og to til har fremføring på den uka etter skolen starter igjen. Gleder meg til det du.

Forresten, så skulle jeg ha det litt gøy med mamma i går og skreiv til hu klokken 2400: "Mamma? Jeg har lyst på pupper". Det er nemlig en matrett og jeg alltid har kalt pupper fordi jeg ikke vet hva det heter. Men, det er altså fiskepudding i hvit saus og erter oppå sånn terteskjell. Det er helt herlig, og jeg må hjem til mamma og få det snart tror jeg. Tingen er det at mamma tok ikke spøken og trodde jeg hadde klikket. I grunn kanskje gøy. Jeg kommer hjem snart jeg og håper på å få servert pupper.

Over til noe anna, i morra skal jeg kose meg med Thea og kanskje Eli med litt drikking og "Loftet" etterpå. Det blir kos det. Nå sitter jeg i senga mi, nettopp bakt noen nydlige muffins og skal se den nye Bring It On Filmen: Fight to the finish, gleder meg. Så, vi snakkes folkens.


Fyttikatta, jeg har muffins skils.....


Også skal jeg drikke Tropo brus, da den er fantastisk.


Noen som har sett filmen?