onsdag 24. juni 2009

Sankthansaften..

I dag jobba jeg fra a 10.00 til 15.00 egentlig, men måtte bli til a 17.00. Mer penger da, selv om det var litt slit siden jeg skulle hjem til min kjære og feire sankthans. Grille masse namnam:
Kyllingfile marinert med hvitkøksting, indrefilet av svin, oste/bacon pølser, grillribbe, sommerkoteletter, potetsalat og masse nam. Jeg elsker sommeren.


Mesterkokken..


Majskolbe og hvitløkssmør

Mandag 22 Juni

Tiden var inne for Bårde =D Gledet meg masse til å se han igjen, for å si det sånn. Hadde fri i dag og jeg skulle kjøpe ny telefon, nokia 5800 etter besøk hos min Tonje. Jeg var så klar for ny telefon men så hadde de vist ikke spaceworld på CC likevel, så jeg fant ut at vi skulle dra til Lillehammer. Så da hoppa vi på bussen og drog til Lillehammer. Der hadde de den ikke igjen. Så vi drog tilbake til Gjøvik og stakk på El-kjøp, da viste det seg at mamma måtte være med å kjøpe den for en eller anna teit grunn så jeg fikk ikke telefonen likevel. Meget trist, for jeg var skikkelig klar for touch telefon. Meen, nå har mamma kjøpt den oppi Dombås og sendt den i posten så den er vel her snart håper jeg.


Pus <3


Hårting fra H&M, søt?

20 og 21 juni.

Tiden var inne for utflyttningsfest for Marte, samboeren til Tonje og min gamle klasseveninne. Jeg drog til Lillehammer rett etter jobb som var 18.00 og når jeg kom frem var det rett i dusjen og ordne seg så var det tid for fest. Jeg hadde mine herlige breezere. Nam nam! Var skikkelig koselig å være hos dere i helgen :) Hadde det kjempe fint, selv om vi ikke sov mer enn tre timer. Etter det sto vi opp, rydda.. Hang og gikk til byen og spiste mix baguett, før jeg drog til Gjøvik igjen. Når jeg kom hjem så var det rett i dusjen, sminke meg og ordne meg for å dra ut å feire bursdagen til broder'n på peppes. Han var ganske stolt da han kunne kjøpe seg sin første øl ute.


Grattis Brodirs.

Outfit bursdag:

Topp: H&M
Smykke: H&M
Sko: Bianco
Tights: Cubus