torsdag 14. januar 2010

Bølger..

Jeg bestilte meg bølgetang her om dagen og det er rett å slett min nye elskbare MUST! Jeg er veldig, veldig, veldig fornøyd og annbefaler alle som alltid har ønska seg permanente krøller til å skaffe seg en slik.


OBH Nordica

Resultat:



Sliten...

I dag er dagen hvor jeg skulle hatt dobbelt så lang tid. Kom hjem halv seks i dag etter skole og trening. Ja, dere leser riktig: trening. Jeg tok et skikkelig tak med meg sjøl og meldte meg inn på espern aktivitetsklubb. Husker og vet jeg skrøt så av og sa att nyttårsforsette var friskiss og svettis. Men, de var for dårlige så meldte meg inn på espern som er veldig mye dyrere men også veldig mye bedre. Er ganske stolt av meg sjøl, som faktisk gjorde det her i dag. Er liksom det å ta steget til å melde seg inn som er tyngst. Nå er det gjort, og da må jeg jo bruke de 918 kronene som de råbba meg for, for to mnd. Skal bli skikkelig FIT. Herlige Eli og Malene som skal få stå for jobben, tihi!

Så var det etter trening og jeg skulle hjelpe med å bære litt flyttelass og se på nye hybelen til min Bårdemann. Han har nemlig flyttet i SOPP han også, bare den ved Maxi som var av veldig mye dårligere kvalitet enn hos den jeg oppholder meg i. Koselig selv om.

Imorra er det Gjøvik og jobbhelg..