tirsdag 24. november 2009

Helgen over..

Da er helvetes helgen over.. Intervjuene med skolene er i boks og IELTS'en er også tatt. Testen gikk så dårlig som den kunne gått, mens intervjuene gikk veldig bra. Utenom dette så var jeg da i Lillestrøm i helgen hos min kjære Kristine. Det har vært utrolig koselig. Savner å henge med hene 24/12 jeg, kunne ønske det. På lørdag, når jeg var ferdig med testen så gikk vi rundt i Oslo og shoppet frem til klokken var 0700, vi var rett å slett ute i Oslo i 11 timer. Var utrolig slitne når vi var ferdig. Hun handlet mest, enda det egentlig var jeg som skulle handle. Jeg kjøpte en slitt/svart jeans thights og en genser. Fornøyd i grunn.

Så, over til dagene som har vært nå. Er jo allerede Onsdag om to timer. Tiden flyr så utrolig fort. I går var jeg på jobb til kloken 20.00 og når jeg var ferdig med det og sittet på bussen 1 time så gikk jeg hjem. Var klissblaut da det stri regnet i går. Da jeg kom hjem så skulle jeg finne nøkkelen min, den hadde jeg klart og mistet. Der sto jeg, shit kald og i regnet. Fikk tak i Bård etterhvert og drog opp til han. Dagen etter ringte jeg bussen og de hadde heldigvis funnet nøkkelen min, takk Gud. Så, etter skolen i dag har jeg vært på Gjøvik med Linda og fått unna noen julegaver. Kunne sikkert gått der i ørten mer timer, men hendene var fulle av poser og ryggene våre slitne. Så nå har jeg fått unna 5,5 av 10 gaver.

Julen nærmer seg, ferien nærmer seg. Dette vil bety EKSAMEN og jobbing. Eksamen er noe jeg gruer meg enormt til. Har 2 skriftlig (Grammer og Phonetics) og 1 muntlig (Litteratur). Gleder meg til alt dette er over.