onsdag 14. oktober 2009

Jeg har fått Gilmore Girls Season 1 dvdene av Tonje, og har tenkt å legge meg i sengen snart å se på episode på episode. Elsker denne serien, og er evigheter siden jeg så sesong en, så må innrømme at jeg gleder meg.



Fredag er det jobb, og egentlig så skulle jeg på "Fame" premieren med min kjære Linda. Men fant ut at den begynte åtte og jeg er ferdig på jobben halv ni. Må innrømme at det er utrolig dårlig gjort. Gleda meg så lenge til den filmen, men vi får nå se den en annen gang da. For se den, det skal jeg uansett. Samme med "Jenta som lekte med ilden" og den nye "Twilight" som kommer snart. Såg "Menn som hater kvinner" i går og den var utrolig bra, likte den skikkelig godt så ser frem til å se "Jenta som lekte med ilden". Så kommer lørdag og jeg skal muligens møte Kristine igjen da vi skal til Elverum en tur. Gleder meg.

Dråpedåre..

I dag var det skolebenken igjen etter en uke med "studieuke", gikk greit selv om litteratur timen var den lengste og kjedeligste timen jeg har hatt siden jeg startet her på Hamar. Phonetics var egentlig bare gøy. Etter skolen kom Tonje på besøk, noe jeg setter så utrolig stor pris på. Hun er så grom, og jeg er veldig veldig glad i Sletta mi. Vi var på filmen "Vegas" også, og jeg må få si at den var bra men litt spesiell. Annbefaler uansett folk å se den, selv om det er en norsk film om "Tro, håp og kjærlighet".

Jenta mi