tirsdag 17. november 2009

TTT

Når man prøver å legge inn photoshop på en pc som nettopp er formatert, men fortsatt ikke vil gjøre som den skal tar tid. Det tar skikkelig lang tid, vi satt faktisk hele 7 timer med det her om dagen og fikk det ikke til. I går fikk det faktisk til, jammen meg letta nå. Mens vi ventet de 7 timene så bedreiv vi tiden med:

Endelig..

En ting er ute av mitt hode, herlig må jeg få lov til å si.. Skikkelig herlig. Jeg er ferdig med den obligatoriske fremføringen i Litteratur, snakka om Willa Cather, forfatteren til "Neighbour Rosicky". Gikk helt greit, skulle egentlig ikke fremføre den i morra så hadde ikke akkurat pugga på det jeg skulle si men vi tok det på sparket. Godt å være en tung byrde mindre.

I går så sto Marthe, den koselige modell for meg i skogen. Tusen millioner takk, i morra skal vi ta bilder på koigen. Tipper det blir like bra jeg, håper det hvertfall. Jeg jobber nemlig for harde livet med porteføljen min, som skal være ferdig til helgen. Kommet langt nå og er egentlig ferdig for lengst, men vil ha noe nytt og spennende med også så jobber med det nå. Resultatene fra shooten i går, vil dukke opp på http://stinerr.photoposts.org/ etterhvert, må bare litt etterarbeid til før jeg blir helt fornøyd. Kos dere så lenge med bildene jeg la opp for 10 minutter siden etter en shoot med Bård og en gåtur her i Hamar.



Se flere på siden, linket lengre oppe.