tirsdag 8. september 2009

Vet dere hva?

i dag har jeg liksom rydda i en sånn derre pappeske som står oppå klesskapet mitt. Der fant jeg mange brente cd'er som det ikke sto noe på. Der fant jeg masse gamle bilder, fra min forige pc som kræsja. Gjett om jeg ble glad da, var så godt å se på de bildene. Er så mange gode minner der. Det var til og med mange gamle bilder av meg, fikk skikkelig lyst på å farge håret mitt brunt igjen. Selv om jeg nettopp har vært hos frisøren og klippet det og farget det litt mørkere.


Gamelt cambilde, tror det er 5 år siden.


Også gammelt cambilde, 4 år siden.

Og så over til andre bilder jeg fant. Det dukket opp en del bilder fra året jeg bodde med mine to
beste venner på Lillehammer. Det året glemmer jeg aldri, hadde det best:


Meg og Malin på elkjøp


Haha...


Marie og meg.

Diverse andre gamle bilder jeg fant på ulike cd'er:


Silje og meg på hotell og næring, Otta

Tonje og meg i russetiden


Linda en gang i København


Haha, Linda og meg..

Tiden flyr..

I dag var det skole igjen da, etter 4,5 dager fri igjen. Gikk faktisk veldig bra i dag, en av de bedre dagene på skolen må jeg si. Gikk igjennom "Where are you going, where have you been" i dag, tekst som er dedigert til Bob Dylan, klarte faktisk og fulge med og forstå i dag. Grammatikken var værre, men satt 4 timer etter skola med det i dag og har med det forstått en smule mer. Vi dreiv med analyse av setninger: subject, object, verb osv. Deretter skulle vi fostå hvilken setnings type det var og mye mye mer. Nå lærer vi multi - word verb og noe sånt. Må innrømme det er jævlig kjedelig og vanskelig. Håper det kommer seg etterhvert. Ellers i dag så har jeg ryddet, laget meg god middag ( kjøttdeig, domio saus og ris), vært å handla perm og skilleark og fikset permen min og nå skal jeg snart se på film med kjæresten min.

Tror dagen imorra kan bli interresang, og gøy. Skal være med noen folk å drikke litt for så å gå på bowling etterpå. Det tror jeg kan bli enormt gøy. Også lurer jeg på en ting; skal jeg melde meg frivillig til å jobbe på Hydranten? Wææ, jeg ville en periode, men vet ikke helt sikkert nå. Er jo veldig sosialt da, og møter jo mange nye folk. Selv om jeg ikke får betalt. Vil dette være noe for meg tro? Stå i baren å sjenke drinker osv. Tror kanskje jeg skal gjøre det jeg.


Hamar mart'n starter på torsdag. Paperboys
skal dit på fredag, men jeg må jobbe?