tirsdag 19. januar 2010

BodyDance

Nå kom jeg nettopp hjem fra trening. Som tidligere nevt så har jeg jo kjøpt årskort på Espern Aktivitetspark. Så måtte jeg finne en måte å komme meg frem og tilbake på da siden det er alt for kaldt å gå. Til slutt fant jeg nå ut hva det het der borte og satte meg på bussen men gikk vist av alt for tidlig. Sto i busstabellen at det var stoppet etter CC, så etter CC tok jeg nå å trykka stolt på stoppe knappen og gikk ut. Så såg jeg meg rundt og skjønte ingen verdens ting. Jeg hadde rota meg bort på Hamar. Fant nå frem etter 12 minutter gåing i kulden og gikk glipp av timen jeg egentlig skulle på så måtte trene selv. Timen jeg skulle på heter BodyDance, gleder meg til neste gang. Er i grunn ganske godt å trene og jeg føler meg veldig flink.
Om en times tid kommer Bård fra ett møte med HamarSkateboard klubb. De driver jo å fikser en innehall her på Hamar og Bård er jo i styret, så var noe greier i dag da. Gleder meg i grunn til å se han i dag, hele 1,5 dag siden sist.

I morgen er det trening tidlig på morgen, FØR skolen starter 13.00 og 15.00 er det jobb. Så tiden flyr fort skal jeg si dere og jeg skulle til tider ha likt å stoppe klokken så jeg kunne fått tid til så mye mer. Skulle egentlig være med på sånn twisterturnering i kveld også, men må nok droppe det om jeg ikke tar meg en tur ned etter cæsar.


Her var han jammen meg liten og nett


Så stor er han nå
.